Právě vyšlo
. . . . . . svět na jednom místě
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Článek
Šéfkuchař gastrobaru Monarch nám předvedl, jak se dělá vepřové Presa Ibérica s lilkovým pyré
nicolas
Miguel Nicolas Innella, šéfkuchař gastrobaru Monarch, připravil výtečný recept z vepřového masa. Jako přílohu zvolil lilkové pyré a domácí briošku.
23.03.2016 01:00
–
celý článek na
Podobné články
Šéfkuchař gastrobaru Monarch nám předvedl, jak se dělá vepřové Presa Ibérica s lilkovým pyré
nicolas
Miguel Nicolas Innella, šéfkuchař gastrobaru Monarch, připravil výtečný recept z vepřového masa. Jako přílohu zvolil lilkové pyré a domácí briošku.
23.03.2016 00:26
–
Podobné články
–
celý článek
Šéfkuchař prozradil recept na výborný tatarák z telecího masa
restaurace
tatarák
Šéfkuchař Jan Volšička z restaurace Pohostinec Monarch, která se zaměřuje na českou a rakousko-uherskou kuchyni, nám ukázal, jak se dělá tatarák.
21.06.2017 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Ochutnejte candáta s chřestem. Šéfkuchař vám prozradí recept
vinařství
Šéfkuchař Jan Sochor ze zámeckého vinařství Johann W. v Třebívlicích nám ukázal, jak dělá candáta s chřestem, hráškem a mrkvovým pyré.
10.05.2017 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Recept na skvělá vepřová žebra s bramborovokroupovým pyré, které si můžete udělat i Vy
david
doma
restaurace
vše
Šéfkuchař David Korecký z malostranské restaurace Konírna předvedl, jak na vepřová žebra s bramborovokroupovým pyré. Vše zvládnete snadno i doma.
03.11.2015 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Recept na skvělá vepřová žebra s bramborovokroupovým pyré, které si můžete udělat i Vy
david
doma
restaurace
vše
Šéfkuchař David Korecký z malostranské restaurace Konírna předvedl, jak na vepřová žebra s bramborovokroupovým pyré. Vše zvládnete snadno i doma.
03.11.2015 16:01
–
Podobné články
–
celý článek
Máte chuť na zvěřinu? Zkuste jelení hřbet na červeném víně
petr
restaurace
zkuste
Šéfkuchař z restaurace "home by UNIC" Petr Šmrha nám ukázal, jak dělá jelení hřbet s vínem a s kaštanovým pyré.
20.09.2017 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Pošírované vejce s chřestem podle šéfkuchaře. Zkuste jednoduchý recept
igor
restaurace
restaurace v zátiší
vejce
zátiší
zkuste
Šéfkuchař Igor Chramec z restaurace V Zátiší nám předvedl, jak se pošíruje vajíčko a dělá majonéza s pekanovými ořechy.
03.05.2017 16:00
–
Podobné články
–
celý článek
Uvařte si doma poctivý hospodský guláš, jak ho dělá šéfkuchař U Kalendů
doma
guláš
hovězí
michal
restaurace
Šéfkuchař restaurace U Kalendů Michal Arnold nám ukázal, jak se dělá hospodský hovězí pečený guláš.
25.11.2016 10:00
–
Podobné články
–
celý článek
Sýrové kozí duo s artyčoky zvládnete i vy
doma
igor
restaurace
restaurace v zátiší
zátiší
zkuste
Šéfkuchař restaurace V Zátiší Igor Chramec nám předvedl, jak se dělá opravdová lahůdka z kozího sýru v kombinaci s artyčoky. Zkuste tento recept doma.
05.04.2016 15:00
–
Podobné články
–
celý článek
Šéfkuchař radí: Jak na skvělý tatarák
marek
tatarák
Připravte si tatarák z jeleního masa s červenou řepou. Šéfkuchař Marek Fichtner z Augustine Restaurant nám ukázal, jak se taková delikatesa dělá.
03.01.2017 20:00
–
Podobné články
–
celý článek
U štědrovečerní večeře nesmí chybět bramborový salát, zkuste ho s domácí majonézou
bramborový salát
grand
restaurace
večeře
zkuste
Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář nám předvedl, jak se dělá vynikající bramborový salát s domácí majonézou.
23.12.2016 08:00
–
Podobné články
–
celý článek
Udělejte si skvělý a poctivý hovězí vývar. Šéfkuchař poradí, jak na to
cihelna
hovězí
hovězí vývar
jak na to
restaurace
václavík
Šéfkuchař restaurace Hergetova Cihelna Vojtěch Václavík nám ukázal, jak se dělá poctivý vývar z hovězí oháňky.
31.01.2018 18:01
–
Podobné články
–
celý článek
Pochutnejte si na poctivém hovězím steaku
house
hovězí
hovězí steak
radim
restaurace
steak
Šéfkuchař Radim Gerlich z restaurace La Loca v hotelu Mosaic House nám připravil poctivý hovězí steak s topinamburovým pyré a datlovou omáčkou.
02.11.2016 12:00
–
Podobné články
–
celý článek
Šéfkuchař pražské burgrárny ukázal, jak dělá pořádný dvojitý burger
Zdeněk Střížek, pořadatel Burgerfestu a majitel a šéfkuchař burgrárny Bejzment, nám ukázal, jak na pořádný dvojitý burger.
05.09.2018 17:00
–
Podobné články
–
celý článek
Pravé španělské tapas aneb když malá jídla udělají hodně muziky
úsměv
úspěch
vína
Malé dobroty, které se uzobávají při pití vína, piva i koktejlů a vykouzlí každému úsměv na tváři. Pokud tapas připravíte podle šéfkuchaře Miguela Innelly z pražského Gastrobaru Monarch, budete mít úspěch zaručen. Na jeho...
16.06.2016 01:00
–
Podobné články
–
celý článek
Skvělé kachní prso? Dejte ho na studenou pánev bez oleje. A k němu smetanovou omáčku
oleje
Šéfkuchař Lukáš Nevyjel nám připravil čerstvou kachnu se smetanovou omáčkou z lišek a květákovým pyré.
16.08.2017 18:00
–
Podobné články
–
celý článek
Oblíbená makrela podle šéfkuchaře. S pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou
jedno
restaurace
restaurace mlýnec
Vladimír Příbrský z restaurace Mlýnec nám ukázal, jak udělat jedno z jejich nejoblíbenějších jídel. Makrela s pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou.
08.03.2017 11:00
–
Podobné články
–
celý článek
Jak si poradit s avokádem? Udělejte si guacamole s domácími tortilla chipsy
guacamole
Šéfkuchař Dalibor Navrátil nám ukázal, jak se dělá pravé mexické avokádové guacamole.
02.08.2018 09:00
–
Podobné články
–
celý článek
Jednoduchý recept na těstoviny s cuketovou omáčkou. Kuchař z Itálie ukázal jak na to
festina
itálie
jak na to
kuchař
lente
restaurace
těstoviny
Šéfkuchař restaurace Festina Lente Fabrizio Moneta nám ukázal, jak dělá italské tagliatelle s guanciale, cuketou a šafránem.
15.08.2018 17:00
–
Podobné články
–
celý článek