Ač je tento recept považován za výdobytek moderní gastronomie, jde o tradiční recept z Řecka. Ioannis Asarlidis, šéfkuchař restaurace Kavala, ukazuje jeho přípravu krok po kroku.
Ač je tento recept považován za výdobytek moderní gastronomie, jde o tradiční recept z Řecka. Ioannis Asarlidis, šéfkuchař restaurace Kavala, ukazuje jeho přípravu krok po kroku.
Hovězí je druh masa, u kterého obzvlášť záleží na tom, abychom zvolili správný způsob přípravy. Šéfkuchař pražské vinárny Tři Grácie Martin Žáček ví dobře, jak na to!
Kyselice patří spolu s frgálem a slivovicí k nejtypičtějším valašským specialitám. Šéfkuchař Jiří Novosad z Velkých Karlovic svěřil svůj recept na oblíbenou zimní polévku.
Kyselice patří spolu s frgálem a slivovicí k nejtypičtějším valašským specialitám. Šéfkuchař Pavol Pikulák z Velkých Karlovic svěřil svůj recept na oblíbenou zimní polévku.
Výroba masa ve 2. čtvrtletí 2016 dosáhla 114 669 tun (meziročně +0,9 %), z toho bylo 17 973 tun (+7,4 %) hovězího a telecího, 57 527 tun (-0,7 %) vepřového a 39 137 tun (+0,5 %) drůbežího.
Restaurace Šalanda v Karlíně láká na bezlepkový řízek z králičího hřbetu. Šéfkuchař Tomáš Gebauer nám ukázal celý recept. K řízku se nejvíce hodí šťouchané brambory s jarní cibulkou.