Šéfkuchař restaurace Pod Věží Marek Hrdina nám ukázal, jak se dělá tlačenka. Klasický český recept povýšil na luxusní jídlo. Více se dozvíte ve videoreportáži.
Došla vám vajíčka, do obchodu se vám jen kvůli tomu nechce, ale recept nekompromisně uvádí – přidejte vejce? Při pečení se dá snadno nahradit! A dokonce z ingrediencí, které najdete doma!
Restaurace Šalanda v Karlíně láká na bezlepkový řízek z králičího hřbetu. Šéfkuchař Tomáš Gebauer nám ukázal celý recept. K řízku se nejvíce hodí šťouchané brambory s jarní cibulkou.
Pouze hrstka lékařů dokázala správně vyřešit zdánlivě jednoduchý příklad. Jaká je pravděpodobnost, že daná žena s pozitivním testem na rakovinu prsu tuto nemoc skutečně má? Zkuste si, jak jste na tom s odhadem pravděpodobnosti...
Šéf studené kuchyně v Zátiší Group Tomáš David nám ukázal, jak se v jejich novém podniku Café Rudolfinum dělá velmi oblíbená dýňová pomazánka. Stačí vám dýně, balkánský sýr, lučina, sůl a pepř.
Takové cibulové kroužky jste ještě rozhodně nejedli. V pořadu To sníš vám prozradíme velmi jednoduchý recept. Kromě cibule budete potřebovat slaninu, tortilla chipsy a vejce.