Těstoviny jsou v kuchyni díky své variabilitě vděčnou surovinou. Využijete je v salátech, s omáčkou i na sladko. Několik chutných podzimních nápadů připravil šéfkuchař a milovník těstovin Tomáš Kalina pro Adriana Pasta Style.
Losos je oblíbená ryba, kterou můžete připravit na mnoho způsobů. My jsme pro vás tentokrát vybrali recept na steak z lososa s vinnou omáčkou a špenátovými palačinkami.
Kuličky „polpette“ pocházejí ze střední Itálie, ale zdomácněly v řadě zemí, velmi populární jsou také ve Švédsku a jejich řetězec s nábytkem z nich udělal opravdovou legendu. Spaghetti and meatballs se také často...
Šéf studené kuchyně v Zátiší Group Tomáš David nám ukázal, jak se v jejich novém podniku Café Rudolfinum dělá velmi oblíbená dýňová pomazánka. Stačí vám dýně, balkánský sýr, lučina, sůl a pepř.