Že si dobře rozumějí vepřová žebra s pěkným tukovým krytím naložená do korejské marinády s lehkou přílohou z císařského hrášku, sójových klíčků a hub šimedži, ukážou v dalším dílu Grilovací akademie její průvodci...
Už máte dovolenou za sebou? Pak si ji můžete připomenout vynikající vepřovou panenkou na středomořský způsob. Rozhodně si pochutnáte a ve vzpomínkách se můžete přenést k moři.
Pohanka prospívá našemu zdraví a tak bychom ji měli pravidelně zařazovat do našeho jídelníčku. Můžete z ní udělat třeba udělat skvělé karbanátky. Vyzkoušejte náš recept.
Už vás omrzela bramborová kaše? Pak je načase vyzkoušet jako přílohu něco jiného. Třeba hráškové pyré! V kombinaci s kuřecími prsíčky vytvoříte lahodné jídlo.
I sekanou můžete udělat na mnoho způsobů. Tentokrát přinášíme recept, který potěší všechny vegany, ale samozřejmě ho mohou vyzkoušet i masožrouti. Dobrou chuť!
A je tu opět škola a pravidelné dělaní svačin. Připravili jsme pro vás recept na sendvič, který ocení nejen vaše děti, ale můžete si ho ke svačině udělat i do práce.