Kyselice patří spolu s frgálem a slivovicí k nejtypičtějším valašským specialitám. Šéfkuchař Pavol Pikulák z Velkých Karlovic svěřil svůj recept na oblíbenou zimní polévku.
Dýňová polévka je tradiční podzimní jídlo, které je velmi jednoduché na přípravu. Jak tuto polévku připravují v hotelu The Mark, nám ukázal místní šéfkuchař Ondřej Koráb.
Dýňová polévka je tradiční podzimní jídlo, které je velmi jednoduché na přípravu. Jak tuto polévku připravují v hotelu The Mark, nám ukázal místní šéfkuchař Ondřej Koráb.
Vypadají trochu jako brambory, ale brambory to nejsou. Batáty jsou doma v tropech a subtropech a jejich výrazná barva vás možná zatím v regálech obchodů spíše odrazovala. Ale když se osmělíte a pozvete je do své kuchyně, už nikdy...
Kyselice patří spolu s frgálem a slivovicí k nejtypičtějším valašským specialitám. Šéfkuchař Jiří Novosad z Velkých Karlovic svěřil svůj recept na oblíbenou zimní polévku.
Asijská kuchyně u nás stále nabírá na popularitě. Pokud jste i vy propadli lahodným vietnamským jarním rolkám nebo báječným thajským polévkám s kokosovým mlékem, pak rozhodně nepřestávejte číst. Redaktorka OnaDnes.cz se totiž...