S příchodem jara začíná většina z nás oprašovat grily a grilovací náčiní. Zjistili jste, že byste už potřebovali nějaký novější model, abyste letošní grilovací sezónu odstartovali, jak se patří? Poradíme vám, jak se...
Grilovací sezóna opět začala mlsným jazýčkům se už sbíhají sliny. Základem úspěšného grilování steaků je ale výběr správného hovězího masa. Nevíte si s ním rady? Přinášíme tipy odborníků.
Grilovací sezóna se už rozjela, je tedy na čase podívat se, jak se to správně dělá. V našem grilovacím miniseriálu jsme proto pro inspiraci připravili několik různorodých pokrmů. Nemůžeme začít ničím jiným než tím...
Mezi Čechy se grilování těší velké oblibě a grilovací sezóna je právě v plném proudu. S partou přátel a při dobré zábavě se připravuje řada pochutin, mimo jiné i grilovací tyčinky.
Grilovací sezona pomalu startuje a je dobré si osvěžit tradiční recepty, naučit se novým kouskům, dozvědět se další tipy. Zásadní je ovšem princip grilování, což je setkávání, společně prožitý čas a zvolnění v koloběhu...
Vůně hořícího dřevěného uhlí, grilovaného masa a čerstvých bylinek - grilovací sezóna je v plném proudu: Co si ji letos trochu zpestřit veganskou lahůdkou. Už jste zkoušeli grilované tofu? Přinášíme vám 6 užitečných rad,...
Letní měsíce a grilování k sobě patří. Nejoblíbenějším masem na gril je v Česku kuřecí. Nákupní rádce Kupi.cz ukazuje, proč a jaké jsou ty nejoblíbenější suroviny na grilovací party za co nejlepší ceny.
Sezona grilování je tady, nad ohněm se dá kromě masa, ryb či zeleniny připravit i sladký dezert. Jak na heboučké lívance, poradí naše Grilovací akademie pod vedením pipMastera Davida Kubrichta.
Kuřecí maso se dá připravit na mnoho způsobů. Z každé jeho části se dá vykouzlit jiná specialita. Zatímco kuřecí prsa jsou spíše sušší – stehýnka hezky šťavnatá. Mnoho lidí buď upeče celé kuře, nebo si jej naporcuje a...