Už máte dovolenou za sebou? Pak si ji můžete připomenout vynikající vepřovou panenkou na středomořský způsob. Rozhodně si pochutnáte a ve vzpomínkách se můžete přenést k moři.
Středomořský hurikán Janos má první dvě oběti. Takzvaný medikán, tedy středomořský hurikán, v pátek vyvracel stromy a způsobil výpadky proudu na Jónských ostrovech a západním Peloponésu, než se dnes přesunul na centrální...
Vývar s knedlíčky a svíčková zůstávají evergreenem svatebního menu, čím dál častěji si však svatebčané přejí i nová jídla. Mezi současné hity se zařadila vepřová panenka a dýňová krémová polévka. Jak je připravit...
Libový sval, který se táhne podél páteře pašíka, v sobě ukrývá tisíc možností, jak se přeměnit v báječnou pochoutku. Pro návod na čtyři z nich jsme si zajeli do pražské školy rodinného vaření Cerexim.
Že si dobře rozumějí vepřová žebra s pěkným tukovým krytím naložená do korejské marinády s lehkou přílohou z císařského hrášku, sójových klíčků a hub šimedži, ukážou v dalším dílu Grilovací akademie její průvodci...
Vepřový bok za 84 korun za kilogram, vepřová panenka s kostí za 78 korun za kilo, kuřecí čtvrtky za 47 korun a kuřecí stehna za 65 korun za kilo – to jsou ceny, o kterých se většině českých nakupujících jen zdá, dva kilometry od...