Přestože je hlavní sezona grilování daleko před námi, mnozí z vás si jistě chtějí dopřát pochoutky z grilu i nyní. A pokud k tomu nemáte potřebné vybavení, pak je dobré s tím co nejrychleji něco dělat.
Státní veterinární správa nařídila stáhnutí mražených kalamár od společnosti Marfrio z prodeje. Důvodem je nadlimitní obsah kadmia. Kalamáry putovaly z Falklandských ostrovů do řady evropských zemí a konkrétně do Česka měly...
Státní veterinární správa (SVS) nařídila stáhnout z prodeje mražené patagonské olihně (kalamáry) od španělského zpracovatele (původem však z Falklandských ostrovů) kvůli obsahu nadlimitního množství těžkého kovu kadmia. SVS...
Moderní doba si žádá velké věci. Nebaví vás na grilu obracet klobásky? Cítíte, že je ve vás něco víc? Ano je! V každém, kdo si jednou zamiloval kouzlo grilu, dřímá opravdový mistr. Stačí ho jen probudit. Své grilovací...
Sezóna grilování a letních párty je tu. Pokud chcete své přátele opravdu pohostit, pak by na vašem grilu neměly chybět lahodné hovězí steaky. Připravit dokonalý steak ale vyžaduje dodržování určitých zásad, jedině tak bude...
Buřty na pivu zná každý. V dnešním dílu grilovací akademie si na grilu uděláme jejich nepříliš známou variantu s bůčkem a krkovicí zauzenými v grilu a na černém pivu.