Už vás omrzela bramborová kaše? Pak je načase vyzkoušet jako přílohu něco jiného. Třeba hráškové pyré! V kombinaci s kuřecími prsíčky vytvoříte lahodné jídlo.
Vepřový bok za 84 korun za kilogram, vepřová panenka s kostí za 78 korun za kilo, kuřecí čtvrtky za 47 korun a kuřecí stehna za 65 korun za kilo – to jsou ceny, o kterých se většině českých nakupujících jen zdá, dva kilometry od...
Státní veterinární správa (SVS) zjistila, že mražená kuřecí stehna z Polska jsou kontaminovaná salmonelami. Od polských úřadů dostala prostřednictvím RASFF (systém rychlého varování) informace, že drůbeží maso stejných...
V kuřecím mase výrobce Rabbit Trhový Štěpánov našla státní veterinární správa (SVS) salmonelu. K zákazníkům se mohla dostat kuřecí polévková směs nebo kuřecí srdce, ty SVS nabádá ke vrácení.
Kuřecí maso je stálicí našich kuchyní. Kvůli své rychlé přípravě ho kuchařky přímo milují. Způsobů, jak kuřecí upravit, je mnoho. Máme pro vás tři recepty, které můžete vyzkoušet a určitě je zařadíte do své rodinné...
I přes všechny módní směry v gastronomii, klasické české omáčky, jaké vařily už naše babičky, se stále drží na vrcholku pomyslné hitparády jídel, na něž nedáme dopustit. Patří mezi ně i sonáta pro kuřecí stehna, mletou...
Kuřecí maso se dá připravit na mnoho způsobů. Z každé jeho části se dá vykouzlit jiná specialita. Zatímco kuřecí prsa jsou spíše sušší – stehýnka hezky šťavnatá. Mnoho lidí buď upeče celé kuře, nebo si jej naporcuje a...