Voňavý, křupavý, vláčný a s chutí, která se vyrovnává největším lahůdkám? Takový by měl být chléb, ale realita je často jiná. Víte vůbec, jak chléb vybrat? Poradíme vám.
Stálicí české kuchyně jsou sladké speciality z jablek, zkuste to letos trochu jinak. Upečte si vláčný sachr dort nebo kefírový makovec, ochutnejte zajímavou variaci na bramborové šišky, nebo si dejte výživnou rýžovou kaši s...
Italský reportér pro Eurosport Italia Simone Eterno pro Blesk Zprávy zhodnotil situaci v Miláně, město je stejně jako zbytek země v karanténě. Itálie je z evropských zemí nejhůře postižená epidemií koronaviru, tamní lékaři...
Mají velké pekárny v Ázerbájdžánu, Íránu a na Ukrajině. Ale 9. února, pouhé tři dny po ničivých otřesech, které zdevastovaly jihovýchodní Turecko a severozápad Sýrie, se Hasan (51), Servet (48) a Emrah (45) Akkušovi...
Manželé Alexander (†30) a Viktorie (†24) zemřeli doma poté, co snědli zavařované okurky! Jejich dvě děti byly doma tři dny o samotě vedle mrtvol. Našla je až jejich teta. Manžele zabil botulotoxin.
Přes den dabing, natáčení seriálu a večer divadlo. A maximálně tři nebo čtyři dny volna za měsíc. Je zázrak, že s takovým pracovním nasazením má herečka Denisa Nesvačilová nějaký soukromý život a její přítel advokát...
Nokia představila další snadno opravitelný smartphone • Nokia G42 zvedá laťku o něco výše, navíc už podporuje 5G sítě • Láká na fialovou barvu, delší záruku i na třídenní výdrž
Když ho našli přimáčklého pod automobilem, bylo už pozdě. Manfréd (†34) ze slovenské obce Čaky se pouhé tři dny po narozeninách rozhodl provést údržbu na autě. Kvůli neopatrnosti a smůle mu však vůz spadl na tvář a hruď a...
Ukrajinské archivy před několika týdny vydaly nečekaný objev - desítky let starý chléb z období stalinského hladomoru, který mezi lety 1932 a 1933 připravil o život miliony Ukrajinců. Chléb byl zabalen do záznamů obsahujících...
Ochutnali byste chléb velmi podobný tomu, který servírovali již staří Egypťané? Právě takový nápad dostal britský vědec Seamus Blackley, jenž upekl chléb, jehož základem jsou kvasinky staré 4500 let.
Ochutnali byste chléb velmi podobný tomu, který servírovali již staří Egypťané? Právě takový nápad dostal britský vědec Seamus Blackley, jenž upekl chléb, jehož základem jsou kvasinky staré 4500 let.