Voňavý, křupavý, vláčný a s chutí, která se vyrovnává největším lahůdkám? Takový by měl být chléb, ale realita je často jiná. Víte vůbec, jak chléb vybrat? Poradíme vám.
S příchodem jara se venku začalo vše zelenat a bylo by škoda toho nevyužít i při pečení chleba. Stačí do těsta na chléb pokrájet kopřivy a rázem budete mít pokrm nejen zdravější, ale také zajímavější. Vyzkoušejte s námi...
Focaccia je tradiční italský chléb, který skvěle chutná a určitě si ho zamilujete. Jíst ho můžete samotný, ale také se hodí třeba k salátu nebo grilovanému masu. Jeho příprava je rychlá a jednoduchá. Vyzkoušejte náš recept.
Kdo by nemiloval voňavý chleba s křupavou kůrkou. Ne nadarmo mu naši předci říkali »boží dar«. Poradíme, jak vybrat ten nejlepší, který bude lahodit oku, jazyku i žaludku.
Zachránit někomu zdraví, možná i život. Jezdit bezpečně na skútru. Nebo upéct voňavý chléb. Přání naučit se něco nového mohou být různá, stejně jako motivace, které nás k tomu vedou. Jak do tajů dovedností, jež se můžou...