Takové cibulové kroužky jste ještě rozhodně nejedli. V pořadu To sníš vám prozradíme velmi jednoduchý recept. Kromě cibule budete potřebovat slaninu, tortilla chipsy a vejce.
Nechce se vám večer vyrážet do restaurace, přesto byste partnera rádi pohostili něčím dokonalým? Vyzkoušejte hovězí líčka s pečenou kořenovou zeleninou podle valašského šéfkuchaře Josefa Tydlačky.
15. září přichází na Stream.cz nový komediální seriál s Bolkem Polívkou v hlavní roli. Jmenuje se Hasičárna Telecí a jak už název napovídá, děj se bude odehrávat v obci jménem Telecí. Vedle Bolka si zahrají například Jan...
V zimě potřebujeme vydatná jídla, o tom není pochyb. A šéfkuchař Josef Tydlačka z Velkých Karlovic má jasno: „Hovězí maso v kombinaci s kořenovou zeleninou má specifickou neodolatelnou chuť – maso získá vůni zeleniny a...
Z tohoto dortu až oči přecházejí, skvěle chutná a hlavně – zvládne ho opravdu každý. Vyzkoušejte ho sami a překvapte své blízké barevně originálním dezertem.
Dostali jste pod stromeček hodnotný šperk? Našli jste poklad? Nebo máte rodinný recept v ceně zlata? Taková věc by neměla ležet v šuplíku psacího stolu. Zkuste ji dát do bezpečnostní schránky. Jak na to a kolik zaplatíte?
Hudba kapely Chinaski, ústřice či telecí líčka, pestrobarevné róby a chuť pomáhat. To vše naplnilo brněnskou Fait Gallery, kde se tento víkend už poosmé konal luxusní Ples jako Brno. Na aukci se vybralo přes půl druhého milionu...
Parádní dezert na slavnostní nedělní stůl? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Romana Pauluse na odpalované labutě s vanilkovým krémem. Tuto lahůdku budou mít jako technickou výzvu i soutěžící v 5. dílu pořadu Peče celá země....
Marcel Lička bude podle ruských médií koučovat fotbalisty Dynama Moskva. Na lavičce Orenburgu ho má nahradit Jiří Jarošík. Bývalý český reprezentant, jenž nedávno skončil předčasně v Teplicích, jako hráč v Rusku nastupoval za...
Na Nový rok by na slavnostním stole určitě neměla chybět čočka. To aby nám podle tradice neulétly penízky…Připravte si ji podle návodu šéfkuchaře Jaroslava Sapíka (70), jehož oblíbené recepty najdete i v nové kuchařské...
Šéfkuchař restaurace Pod Věží Marek Hrdina nám ukázal, jak se dělá tlačenka. Klasický český recept povýšil na luxusní jídlo. Více se dozvíte ve videoreportáži.
Pokud jste si mysleli, že sezona zavařování je pro letošek u konce, jste na omylu. Přestože na dveře už pomalu klepe listopad, Ivana Mařanová z Ústí nad Labem stále ještě sklízí a steriluje jako o život.