Ředkvičky jí většina z nás syrové. Jsou totiž skvělou vitaminovou bombou. Rozhodně ale stojí za vyzkoušení je i upéct a to třeba právě podle našeho receptu.
Rychlá a skvělá večeře. To jsou brambory na loupačku. Klasický starý recept jen ozvláštníte tím, že si k nim dopřejete ještě slaninu a dip z brynzy. Dobrou chuť!
Jemnou polévkou z čerstvého špenátu doplněnou křepelčím nebo slepičím vejcem a do křupava vypečenou slaninou můžete pohostit návštěvu nebo si ji dopřát jako výbornou večeři. Jak to udělat, aby se z obyčejné polévky stal...
Ředkvičky jsou chutnou a zdravou součástí pokrmů, kterou si navíc doma celkem snadno vypěstujete sami. Podle odrůdy si můžete dopřávat čerstvé ředkvičky už od časného jara, ochuzeni o ně ovšem nemusíte zůstat ani během...
Zahájením chřestové sklizně začíná lokální zemědělská sezona a špičky asparágu signalizují, že za rohem už jsou i ředkvičky, saláty, špenát nebo třeba polníček. Slavnostní vykopnutí se tradičně konalo v Hostíně u...