Jednoduchá polévka z pečené červené řepy, kterou zvládnete hravě vykouzlit i bez zeleninového vývaru. Nejlepší je se lžící pravého řeckého jogurtu, zakápnutá panenským olivovým olejem. Vyzkoušejte recept blogerky Jany...
Na zahrádkách dozrávají šťavnaté letní plody, které už svým názvem slibují rajské potěšení, tak je zkuste využít i jinak než do salátu. Báječně chutnají v italské polévce, maďarském leču nebo třeba se sýrem mozzarella...
Těstoviny jsou rychlé a můžete si je připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte k obědu třeba náš recept na celozrnné špagety s kukuřicí, paprikou a fetou.
Hledáte inspiraci, jak zpracovat úrodu rajčat? Pak právě pro vás máme tři recepty, které jsou velmi jednoduché, rychlé a ocení je nejen milovníci zdravé středomořské kuchyně.
Kontaktní čočky jsou používány již více než sto let. Tuto zdravotnickou pomůcku nahrazující klasické brýle ale nyní čeká dramatické vylepšení, čočky by totiž mohly začít fungovat podobně jako fotoaparáty. Na takovém...