První zářijová neděle v Plzni patřila Festivalu polévky, konal se už podesáté. Ve 40litrových kotlích dovezených z Maďarska přímo před zraky diváků vařila nejen vyhlášená plzeňská bistra a restaurace, ale i neziskové...
Jemnou polévkou z čerstvého špenátu doplněnou křepelčím nebo slepičím vejcem a do křupava vypečenou slaninou můžete pohostit návštěvu nebo si ji dopřát jako výbornou večeři. Jak to udělat, aby se z obyčejné polévky stal...
Máte opravdu rádi dobré jídlo? Třeba by vám chutnala opražená hmyzí směs jako předkrm a jako hlavní chod byste si mohli dopřát těstoviny se slaninou a cvrčky. No anebo také ne a v takovém případě se vyhněte trochu hipsterské...
Pokud jste na chalupě, tak dříví v kamnech už určitě praská, stromeček je ozdobený, magický večer přichází… Časopis Na chalupě s Terezou Bebarovou pro vás vybral staročeské štědrovečerní menu: vánočního kubu, bílou...
Odsouzení vyrobili v dřevomodelářské dílně Věznice Heřmanice dřevěné misky a lžíce, které byly použity jako ceny pro účastníky soutěže Polévka na hranici.