Prázdniny a pěkné počasí lákají k výletům a piknikům v přírodě. Co si přibalit do batohu nebo do košíku, abyste na čerstvém vzduchu neměli hlad? Máme pro vás čtyři lahodné tipy.
Veganské náhrady masa nabírají na popularitě. Dobře vědomy jsou si toho i řetězce rychlého občerstvení, které veganské burgery či nugetky začínají přidávat do svých menu. Další z těch, kteří se rostlinné maso rozhodly...
Veganské frankfurtské párky, sojový salám, rostlinná tlačenka nebo veganské trhané kuře. Náhražky používající názvy spojené s masem rozpoutaly boj mezi „masaři“ a zastánci rostlinných potravin. Spor se nyní přesouvá do...
Ořechy plněné krémem jsou oblíbeným vánočním cukrovím. Křehké těsto díky krému nikdy nebude suché. Ořechy lze ozvláštnit tak, že je namočíte do rozpuštěné čokolády.
Výrobci potravin ve Francii budou muset popřemýšlet o nových způsobech, jak popsat některé vegetariánské a veganské potraviny. Francouzská vláda jim totiž chce zakázat používat výrazy jako „vegetariánské klobásy“ či...
V tuzemsku je možná největší expert na knedlíky. Kuchař Jan Pípal je v pražské restauraci Vinohradský parlament vaří skoro denně. Jeho specialitou jsou knedlíky plněné. Nejen ovocem, nýbrž i masem. Teď má na menu třeba knedlík...