Zahřejí, dodají vitamíny a navíc jsou báječně dobré. Máme pro vás tři rychlé recepty na neodolatelnou večeři, která se báječně hodí do chladných podzimních dní.
Co vás spolehlivě v nevlídném podzimním počasí zahřeje jsou horké polévky. A nemusíte se držet jen zajeté klasiky. Můžete také zkusit netradiční přesnídávkové pochoutky. Ty vás totiž nejen zasytí a zahřejí, ale nadchnou...
Milujeme ji snad všichni a tak není divu, že i čokoláda má svůj mezinárodní den. Ten byl ve čtvrtek 13. září a my pro vás máme tři báječné čokorecepty, se kterými uchvátíte nejen děti.
Máte po svátcích dost všeho hodování a dali byste si pro změnu něco lehkého? Máme pro vás tip na jídla s nádechem exotiky, která váš žaludek pohladí a přitom vás zahřejí i zasytí. Navíc vám jejich příprava zabere jen pár...
V osmdesátých letech byly hitem a dnes se opět vrací do módy. Řeč je o chlupatých kabátcích, které si oblíbily i slavné krásky. Většinou jsou vyrobené z umělé kožešiny, perfektně zahřejí, a proto jsou ideální volbou na...
Podzim a zima se neobejdou bez polévek! Zahřejí na těle i na duši a rychle se připravují. Máme pro vás sedm receptů na báječné zeleninové polévky, se kterými uděláte „díru“ do rodinného stolování.
Vepřové, jogurty, brambory či alkohol. Ceny těchto položek šly oproti únoru v březnu podle Českého statistického úřadu (ČSÚ) nejrychleji nahoru. Odborníci ale míní, že kvůli epidemii letos inflaci – růstu cenové hladiny –...
Méně je více. Stačí vybrat jeden či dva dárky, které skutečně potěší. Zapřemýšlejte, co blízké baví, zajímá a nezapomeňte si nadělit i společný dar. Může to být dlouho odkládaný výlet nebo večeře v oblíbené...
Rychlá a skvělá večeře. To jsou brambory na loupačku. Klasický starý recept jen ozvláštníte tím, že si k nim dopřejete ještě slaninu a dip z brynzy. Dobrou chuť!
Každý den si lámete hlavu, co uvařit rodině k večeři? Máme pro vás tři recepty, které zvládne připravit i ta kuchařka, která kuchyní jen letmo prochází!
Do České republiky se řada potravin dováží. V nemalé míře to platí i o vepřovém mase. Agrární komora ČR upozorňuje, že naše vepřové patří k nejlepším. Zatímco polské a španělské vepřové, které je v Česku také k...
Slanina, klobása, vejce, sýr a brambory. Tyto ingredience vám stačí na uvaření skvělé a opravdu syté večeře, ale klidně to může být i snídaně. V pořadu To sníš vám ukážeme recept na Chlapskou frittatu.
Jsou příjemnou alternativou ke svetrům i kabátkům a na teplejší podzimní dny se báječně hodí. Máte nějaký takový kousek ve skříni? Pokud ne, vyzkoušejte ho.
Ne všichni mají každý den tolik času, aby jej mohli strávit přípravou večeře. Připravili jsme pro vás proto několik tipů na rychlé a přitom chutné večeře, u kterých navíc můžete využít i úrodu ze zahrádky, a tedy...
Polévka ze zelí je oblíbená především v zemích střední a východní Evropy. Zelňačka nebo také kyselica či kapustnica se připravuje zejména v zimních měsících, protože zahřeje a zároveň dodá tělu dostatek energie. Kromě...
Kozačky nad kolena v tradiční černé kůži i zářivých barvách se po řadě sezón, kdy jsme je vyřadili z botníků pryč, vrací zpět. Zahřejí vás a budou vypadat skvěle. Jak je nosit? Inspirujte se u slavných stylových žen i v...