Kvalitní snídaně má prokazatelně pozitivní vliv na produktivitu i efektivitu celého dne. Pokud si k ní dopřejete vodu s citronem, může se to navíc pozitivně projevit na vašem zdraví.
Zdeněk Pohlreich využil v dalším dílu seriálu Šéfem za pár minut na Primě pomoci kolegy Daniela Combiho, aby ukázal, jak si připravit tiramisu od A až do Z. Lze ho rychle zvládnout i s upečením cukrářských piškotů, které bychom...
Když přijde řeč na pití tequily, většině lidí u nás se to spojí se solí a citrónem, případně skořicí a pomerančem. Přitom je to pro Mexičana na zhruba stejné úrovni, jako kdyby si někdo řekl Čechovi o svíčkovou s tofu a...
Ve věku 93 let zemřel restauratér Ado Campeol, kterému italská média přezdívají otec tiramisu. Campeol byl majitelem restaurace Le Beccherie v severoitalském Trevisu, kde slavný dezert vymyslela jeho manželka a šéfkuchař.
V Itálii zemřel restauratér Ado Campeol, kterému italská média přezdívají otec tiramisu. Campeol byl majitelem restaurace Le Beccherie v severoitalském Trevisu. Právě tady celosvětově proslulý dezert vymyslela jeho manželka a...
Ve věku 93 let zemřel Ado Campeol, italský restauratér, jehož zejména italská média překřtila na „otce tiramisu“. Právě v jeho restauraci totiž populární dezert vznikl a následně se rozšířil prakticky do celého světa.
Děj unikátní, napínavý až k nepřečkání a plný psychologických fíglů, zvratů a chytáků na čtenáře. Tak hodnotí recenzentka Alena Slezáková nejnovější česky vydané pokračování příběhů Haryho Holea.
Ovoce a zelenina jsou spolu s nebaleným pečivem ze zjevných důvodů nejnáchylnější potraviny na přenos bakterií a virů. Než se dostanou na prodejní pulty, jsou v kontaktu s mnoha možnými zdroji nákazy.
Každý, kdo poruší karanténu zavedenou kvůli šíření koronaviru a nakazí ostatní, si podle čečenského vůdce Ramzana Kadyrova zaslouží trest smrti. Prohlásil to na úterním zasedání čečenské vlády, která oznámila první tři...