Kvalitní snídaně má prokazatelně pozitivní vliv na produktivitu i efektivitu celého dne. Pokud si k ní dopřejete vodu s citronem, může se to navíc pozitivně projevit na vašem zdraví.
Zdeněk Pohlreich využil v dalším dílu seriálu Šéfem za pár minut na Primě pomoci kolegy Daniela Combiho, aby ukázal, jak si připravit tiramisu od A až do Z. Lze ho rychle zvládnout i s upečením cukrářských piškotů, které bychom...
Létu už sice odzvonilo, není ale nic lepšího než si dovolenou připomenout tradičním italským dezertem. Tiramisu lze připravit dle klasického italského receptu, ve kterém nesmí chybět krémový sýr mascarpone. Ozvláštnit ho můžete...
Když přijde řeč na pití tequily, většině lidí u nás se to spojí se solí a citrónem, případně skořicí a pomerančem. Přitom je to pro Mexičana na zhruba stejné úrovni, jako kdyby si někdo řekl Čechovi o svíčkovou s tofu a...
Ve věku 93 let zemřel restauratér Ado Campeol, kterému italská média přezdívají otec tiramisu. Campeol byl majitelem restaurace Le Beccherie v severoitalském Trevisu, kde slavný dezert vymyslela jeho manželka a šéfkuchař.
V Itálii zemřel restauratér Ado Campeol, kterému italská média přezdívají otec tiramisu. Campeol byl majitelem restaurace Le Beccherie v severoitalském Trevisu. Právě tady celosvětově proslulý dezert vymyslela jeho manželka a...
Ve věku 93 let zemřel Ado Campeol, italský restauratér, jehož zejména italská média překřtila na „otce tiramisu“. Právě v jeho restauraci totiž populární dezert vznikl a následně se rozšířil prakticky do celého světa.
Děj unikátní, napínavý až k nepřečkání a plný psychologických fíglů, zvratů a chytáků na čtenáře. Tak hodnotí recenzentka Alena Slezáková nejnovější česky vydané pokračování příběhů Haryho Holea.
Ovoce a zelenina jsou spolu s nebaleným pečivem ze zjevných důvodů nejnáchylnější potraviny na přenos bakterií a virů. Než se dostanou na prodejní pulty, jsou v kontaktu s mnoha možnými zdroji nákazy.