Poděbradské Vilémovo pekařství je vyhlášené po celé republice. Pusťte se do práce s vynikajícím pekařem Petrem Šťastným a dopřejte si tu nádhernou vůni i chuť tradičního pečiva u vás doma.
Že pečivo nemusí být jen příloha, ale i lahůdka skvělá sama o sobě, dokazují recepty od slavného cukráře a pekaře Josefa Maršálka. Provoňte si domov neodolatelným aroma čerstvě pečeného chleba, housek či bagetek…
Snídaně je základ stravy celého dne a když ráno dobře začnete, bude vám celý den moc dobře. Poradíme vám tři recepty, které vám dodají energiie a navíc báječně chutnají.
Zahřejí, dodají vitamíny a navíc jsou báječně dobré. Máme pro vás tři rychlé recepty na neodolatelnou večeři, která se báječně hodí do chladných podzimních dní.
Pokud každý den lovíte v paměti nápady na dobrou a hlavně rychlou večeři, zkuste některý z našich receptů. Jsou rychlé, že se u plotny ani neohřejte, a navíc odlehčené a báječně chutnají.
Milujeme ji snad všichni a tak není divu, že i čokoláda má svůj mezinárodní den. Ten byl ve čtvrtek 13. září a my pro vás máme tři báječné čokorecepty, se kterými uchvátíte nejen děti.
Hledáte rozmanitost chutí? Najdete ji na špejli či jehle. Čtyři recepty na báječné špízy vám dnes nabízí šéfkuchař restaurace Počernického pivovaru Dominik Branyš.
Půstu jste si užili až až a teď máte chuť na kus pořádného masa? Pak honem vyrazte k řezníkovi! Přinášíme vám skvělé recepty, které zasytí i velké jedlíky a báječně chutnají. Nic pro vegetariány!
Zůstalo vám doma starší pečivo, oschlý houskový knedlík nebo kuře od oběda? Není nic jednoduššího než ze zbytků udělat přednost! Inspirujte se našimi recepty! Nebudete plýtvat, ušetříte a ještě si skvěle pochutnáte.
Zůstalo vám doma starší pečivo, oschlý houskový knedlík nebo kuře od oběda? Není nic jednoduššího než ze zbytků udělat přednost! Inspirujte se našimi recepty! Nebudete plýtvat, ušetříte a ještě si skvěle pochutnáte.
Brambory? Rýže? Proč ne, naše dnešní přílohy však budou přece jen o trochu složitější. Zaměřil se na ně šéfkuchař pražské restaurace Talíř Denis Wágner.
Pokud si v teplých dnech rádi užíváte posezení na zahrádce, terase či balkonu, určitě vám přijdou k chuti recepty na báječné koktejly, ve kterých využijete květy z vlastních záhonků, truhlíků nebo donesené z procházky....
Letos je úroda třešní díky dostatku slunce a tepla opravdu vydatná. Pokud i vy řešíte, co se záplavou červených plodů, vyzkoušejte tyto báječné recepty, se kterými můžete oslavit začátek nejkrásnějšího ročního období.
Křupavá kůrka chleba, měkoučké rohlíky, vůně linoucí se kuchyní… Také milujete domácí pečivo? Pod vedením skvělých manželů Vávrových ze slavné průhonické restaurace Hliněná bašta se vám určitě podaří i dalamánky...
Pro pečivo zdarma vyrážela po nocích dvojice mužů v obci na Prostějovsku. Celý měsíc na dvoře potravin kradli pečivo. Stovky rohlíků, jedenáct chlebů, koláče či vánočky pak společně snědli. Po dopadení se ke všemu přiznali,...
Mnoho let nás lékaři přesvědčují, ať místo bílého pečiva jíme tmavé a celozrnné. Je v něm více vlákniny a méně škrobu. Jenomže Češi si říct nedají. Ročně spořádáme 70 kilogramů obilných výrobků, z toho polovinu...
Máloco dovede člověku tak zvednout náladu jako jahodový dezert, pěkně nadýchaný a zasněžený moučkovým cukrem. Udělejte radost sobě i dětem a připravte si o víkendu sladké (ja)hody podle svého gusta, třeba jako čokoládový...