Gazpacho (čti gaspačo) je španělská studená polévka z Andalusie. Má kořeny ve starověké římské a maurské kuchyni. Je bohatá na vitaminy A, C a E, nízkokalorická a hydratující.
Hledáte inspiraci, jak zpracovat úrodu rajčat? Pak právě pro vás máme tři recepty, které jsou velmi jednoduché, rychlé a ocení je nejen milovníci zdravé středomořské kuchyně.
Ke štědrovečerní večeři patří rybí polévka. Bude to tradiční česká z kapra, nebo se letos vydáte na výlet za hranice? Nahlédněte do evropských talířů s Lukášem Nevyjelem, šéfkuchařem pražské restaurace Nota Bene.
Republikánská kongresmanka Marjorie Taylorová Greeneová spustila ve středu vlnu vtipů na sociálních sítích poté, co v televizním rozhovoru mluvila o „gazpacho policii“ hlídkující v ulicích Washingtonu. Politička ze státu Georgia...