Quiche je tradiční francouzský slaný koláč. Jeho příprava je jednoduchá a navíc ho můžete vyzkoušet téměř s jakoukoli náplní. Teď aktuálně třeba s ředkvičkami.
Víkend, kdy začíná advent je tady. Nastává tak ideální čas na pečení cukroví. Abychom vám to usnadnili, přinášíme recept na dva druhy z jednoho základního těsta.
Parádní dezert na slavnostní nedělní stůl? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Romana Pauluse na odpalované labutě s vanilkovým krémem. Tuto lahůdku budou mít jako technickou výzvu i soutěžící v 5. dílu pořadu Peče celá země....
Vánoční pochoutky nemusejí být jen z křehkého těsta. Zajímavou variantou nás potěšila Gabriela Koželuhová a my její kokosové kostky určitě vyzkoušíme. Pošlete také svůj rodinný recept a soutěžte o pomocníky do kuchyně.