Víkend, kdy začíná advent je tady. Nastává tak ideální čas na pečení cukroví. Abychom vám to usnadnili, přinášíme recept na dva druhy z jednoho základního těsta.
Cukroví z křehkého lineckého těsta je česká vánoční klasika. Každá rodina má svůj vlastní recept, který je prověřen generacemi přeplněných žaludků. Letos však můžete zkusit i něco trochu jiného. A nebojte se použít...
Zkuste si upéct mazanec jinak než obvykle – z těsta na briošky, které obsahuje více vajec a másla. A zdaleka to nemusí být jen o Velikonocích, mazanec se skvěle hodí třeba jako nedělní moučník místo vánočky nebo bábovky.
Parádní dezert na slavnostní nedělní stůl? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Romana Pauluse na odpalované labutě s vanilkovým krémem. Tuto lahůdku budou mít jako technickou výzvu i soutěžící v 5. dílu pořadu Peče celá země....
Výhodou oblíbeného eintopfu je, že vše dáte do jednoho hrnce a nemusíte špinit nádobí. Navíc toto jídlo skvěle chutná a můžete do něj použít všemožné potraviny podle vaší chuti. My vám přinášíme recept na eintopf s...