Lité těsto je jednoduché a rychlé. Cukrář Josef Maršálek v pořadu Buchty po ránu prozradil recept na kakaové lívance, které ozvláštnil banány v karamelu.
Sezona grilování je tady, nad ohněm se dá kromě masa, ryb či zeleniny připravit i sladký dezert. Jak na heboučké lívance, poradí naše Grilovací akademie pod vedením pipMastera Davida Kubrichta.
Na lívance najdete na internetu stovky receptů. Mnoho z nich, aby dosáhly nadýchanosti, do těsta přidává kypřicí prášek do pečiva nebo dokonce droždí. Kuchař a módní návrhář Pavel Berky si pro vás připravil variantu, kde...
Hledáte stále novou a novou inspiraci na vaše domácí kuchtění? Přinášíme malou ochutnávku receptů z kuchařské knihy »Pochoutkový rok 2«, do které přispěl i šéfkuchař Jaroslav Sapík nebo milovnice dobrého jídla a herečka...