Pokud si občas dáte k snídani jogurt, věřte, že jeho využití je mnohem bohatší. Inspirujte se recepty na zdravé zahradní grilování, kde se v hlavní roli představí bílý jogurt.
Grilování pod širým nebem zpestří slunečné dny i teplé letní večery. Můžeme experimentovat a vychutnat si pokrmy naslano i nasladko bez složitého vaření. Zásadní je ale volba samotného grilu. Jaká kritéria rozhodnou při jeho...
Prázdniny jsou tady! Co takhle je dětem zpestřit a nabídnout jim dobroty, které mají tak rády? Lenošení u vody, malá letní oslava, výlet k babičce a dědečkovi. To vše si žádá rychlé, jednoduché, a přitom originální...
Začátek května je ten správný čas k načerpání inspirace k výletům a zajímavým akcím ve Východních Čechách pro nadcházející letní turistickou sezonu. Již tradičně pro tyto účely slouží i společné turistické noviny,...
Moderní doba si žádá velké věci. Nebaví vás na grilu obracet klobásky? Cítíte, že je ve vás něco víc? Ano je! V každém, kdo si jednou zamiloval kouzlo grilu, dřímá opravdový mistr. Stačí ho jen probudit. Své grilovací...
Půllitrové kelímky se zmrzlinou, takzvané pinty, jsou skvělé pro letní rodinné mlsání i pro přípravu domácích pohárů či k dezertům. Iniciativa Vím, co jím a piju se zaměřila na 22 mražených krémů ve třech oblíbených...
Víte, co je na grilování nelepší? Ta pohoda a atmosféra okolo toho. V dnešním hektickém světě je to pro mnohé z nás odpočinek a relax. Jak si ale vybrat ten správný gril? Pro výběr grilu máme každý svá kritéria. Někdo...
Už dávno neplatí, že je mikádo nuda a nosí ho jen ženy bez špetky inspirace. Právě s tímto sestřihem můžete krásně experimentovat a každý den mít na hlavě jiný účes. Jednou to mohou být ležérní vlny, pak vlasy rovné jako...
Buřty na pivu zná každý. V dnešním dílu grilovací akademie si na grilu uděláme jejich nepříliš známou variantu s bůčkem a krkovicí zauzenými v grilu a na černém pivu.
Zatímco na severní polokouli ve středu nastal letní slunovrat, Australané slavili ten zimní. V Hobartu se konala tradiční akce, při níž si stovky naháčů chodí zaplavat do ledové vody.
Cukrářka Iveta Fabešová v dalším dílu show Zdeňka Pohlreicha Rozpal to, šéfe! přijala výzvu, jak si poradit na grilu s dalším pokrmem, o jehož přípravě v polních podmínkách venkovní kuchyně by mohl pochybovat téměř každý...
Na špízovou jehlu se dá napíchnout téměř cokoliv, co máte rádi. A Radek Hrdina s kuchaři z restaurace Zas a znova je připravuje jak jinak než na grilu.
Ani v parném létě se nemusíte vzdát své oblíbené kávy. Stačí si ji jen připravit v ledové podobě. Vyzkoušejte naše tři recepty na skvělé kávové osvěžení.
Co se týče nezdravého mlsání, dali by se lidé rozdělit do dvou skupin. Na ty, kteří milují sladké - dorty nebo sušenky, a ty, kteří dávají přednost raději slaným variantám, třeba chipsům. Ačkoli má obojí na zdraví neblahý...
Když vás honí mlsná, ale přitom nechcete moc hřešit, podívejte se do ledničky, jestli tam neleží ladem bílý jogurt. Právě on se může stát ingrediencí, která vaše mlsání aspoň trošku ospravedlní. Dezerty s ním chutnají...