Stromovka je jeden z nejrozsáhlejších parků v Praze. Nedávno prošla nákladnou revitalizací a novinky tu přibývají i dále. Pražané, kteří nemají vlastní zahrady či terasy velmi rádi chodí do Stromovky grilovat. Proto se...
Přes pandemii koronaviru a stále poměrně přísné restrikce se Češi chystají na večerní pálení čarodějnic. Prodejci, které dnes ČTK oslovila, sledují zvýšené prodeje především špekáčků. Zájem je také ale o maso na gril,...
Sezona opékání a uzení začne co nevidět. Čím dříve vyberete ten nejvhodnější gril, tím dřív si budete pochutnávat. Připomeňte si, podle čeho při nákupu vybírat, jak ušetřit a na co dát pozor.
Zdeněk Pohlreich rád vaří a griluje. Ovšem když mu jeho oblíbenou hračku sebere jeho souputnice pořadem Rozpal to, šéfe!, je evidentně nervózní. Jsem tady jenom proto, abych udržoval sto sedmdesátku, vztekal se naoko, když mu...
Grilovací sezona je tady a na gril patří maso. Na našem jídelníčku je stále oblíbené a jeho spotřeba stoupá. Co o něm víte? Platí ještě normy na výrobu uzenin? Bude se maso vyrábět v laboratořích? A znáte kultivované maso?...
Až vytáhnete a očistíte gril, přijde čas také na oprášení osvědčených receptů, vymýšlení nových variací a hledání toho správného kusu masa na gril. Dobře zvolené maso totiž dokáže udělat z obyčejného grilování...
Zpěvačka Ewa Farna (27) ve svém nejnovějším klipu Tělo opěvuje dokonalost ženského těla. Textem písničky upozorňuje na to, že ne všechna ženská těla jsou dokonalá, protože si leckdy prošla peklem. A nevynechala ani sama sebe...
Milovníkům grilování začíná oblíbená část roku. Jestli už také plánujete přesunout přípravu večeře pod širé nebe, je správný čas připravit gril na letní zápřah. Kvůli chuti jídla i bezpečí.
Léto je hlavní sezónou grilování. Grilovat se rozhodla i parta přátel v pátek v Lázních Bohdaneč, ovšem posezení na zahradě neskončilo tak, jak si představovali. Poté, co zapálili gril, nevšimli si, že kouř z komínku jde...
Grilovací sezona je tu. Gril už jste vyčistili, teď jen vymyslet, co na něj dát. Základem úspěšné přípravy je volba masa. Pokud sáhnete vedle, vaše snažení může přijít nazmar.
Léto přeje hodování venku, na zahradě nebo terase, a tehdy přijde ke slovu také gril. Zkuste si na něm připravit i méně známé kousky masa, možná se stanou stálicí vašeho prázdninového jídelníčku.
Dlouhé letní večery vybízejí k pořádné „grilovačce“. Také už cítíte vůni grilované ryby? Pojďme si nějakou připravit! Kromě receptu vám prozradíme pár osvědčených tipů, díky nimž bude grilování ryb jednodušší....
Kromě klobás a masa se stává stále oblíbenějším výrobkem pro gril sýr, i proto v průběhu letních měsíců narůstá jeho prodej. V minulosti byl za jedinou sýrovou alternativu na gril považovaný hermelín, který mezi sýry...
Kromě klobás a masa se stává stále oblíbenějším výrobkem pro gril sýr, i proto v průběhu letních měsíců narůstá jeho prodej. V minulosti byl za jedinou sýrovou alternativu na gril považovaný hermelín, který mezi sýry...
Žádný teplejší víkend se neobejde bez grilování. Avšak předtím, než po poslední grilovačce rozpálíte gril zase naplno, je potřeba ho vyčistit. Jak na to?
Při přípravě steaku hraje důležitou roli nejen druh a stáří masa, ale také třeba to, zda kuchař použil pánev, nebo gril. Seznam Zprávy přinášejí druhý díl steakové akademie.
Čínským internetem hýbe příběh jedlíka, který v čínském městě Čchang-ša s oblibou navštěvoval gril bar nabízející bufet typu sněz, co můžeš. To je však už minulost, majitel mu zakázal vstup s tím, že jedlík jedl...