Smí dítě do restaurace, či ne? Poté, co bistro Marthy’s Kitchen veřejně prohlásilo, že děti nejsou vítané, pokud rodiče nedodrží jistá pravidla, se na internetu otevřela divoká debata. Ale tábory nemusí být až tak...
Pražské bistro Marthy´s Kitchen se odhodlalo k bezprecedentnímu kroku a na svých stránkách zveřejnilo sedmero pravidel pro chování dětí ve svém podniku. Apeluje tak na rodiče a svůj krok zdůvodňuje mimo jiné bezpečností personálu...
Na Ryžovně mezi Horní Blatnou, Abertamy a Božím Darem v Krušných horách má vyrůst zcela nová obec s náměstím, zhruba osmdesáti domy, dvěma hřišti, rybníčkem a sjezdovkou.
Už jako malá holka měla jasno. Chtěla být letuškou a učitelkou v mateřské školce. Obě povolání si vyzkoušela, mateřskou školku dokonce otevřela vlastní. Rodiče předškoláků ji nakonec přiměli založit i základní školu.
Manhattanské bistro známého francouzského šéfkuchaře Daniela Bouluda, který má restaurace po celém světě, dostalo obří pokutu. Podnik db Bistro Moderne dostal pokutu 1,3 miliónu dolarů (32 miliónů korun) za to, že naservíroval...
„Je to úplně jiný styl, tady se a priori chlastá. Tady je zcela běžné, že se lidem rozváže jazyk a jsou svobodnější až teprve poté, co něco vypijí. A že jsou schopní být srdečnější, upřímnější. To je vlastně tragické...
John Mucha (70) patří k těm, kteří spávají ve stejném bytě od dětství. Z oken kouká na Pražský hrad. Světlo propouštějí do starobylých místností přeplněných vzácnými předměty. Jeho dědečkem byl totiž Alfons Mucha....
Od července do konce září seznamuje japonskou veřejnost výstava v kulturním centru Bunkamura v Tokiu s Alfonsem Muchou a jeho vlivem na japonskou kulturu. Výstava Timeless Mucha: Mucha to Manga - the magic of line se později vydá na...
Od července do konce září seznamuje japonskou veřejnost výstava v kulturním centru Bunkamura v Tokiu s Alfonsem Muchou a jeho vlivem na japonskou kulturu. Výstava Timeless Mucha: Mucha to Manga - the magic of line se později vydá na turné...
Téměř dvě stě malých českých pivovarů čeká na to, až lidé vypijí jejich zásoby. Pivovary totiž nemají kvůli zavřeným restauracím kam distribuovat, a tak se pivo pomalu kazí. Dohromady jim přitom na skladech leží šest...