Hledáte rozmanitost chutí? Najdete ji na špejli či jehle. Čtyři recepty na báječné špízy vám dnes nabízí šéfkuchař restaurace Počernického pivovaru Dominik Branyš.
Státní veterinární správa (SVS) varuje před zdravotně závadnými zmraženými krevetovými špízy, které se prodávaly v obchodech řetězce Globus. V krevetových špízech bylo detekováno nadlimitní množství antibiotik, konkrétně se...
Veterináři varují kvůli nadlimitním hodnotám antibiotika oxytetracyklin před zmraženými krevetovými špízy z Vietnamu, od května si jich zákazníci koupili 1120 kilogramů. Prodávaly se v obchodním řetězci Globus, řekl dnes ČTK...
Špenátové bitvy, hamburgerové opojení, limonádová mánie… Dětství je plné stravovacích nástrah. Vybalancovat jídelníček těch nejmenších a zachovat optimální pitný režim bývá často pořádně tvrdý oříšek.
Bývalí účastníci soutěže Masterchef v pořadu Do posledního sousta ukazují recepty, které umožňují využít zdánlivě nepoužitelné zbytky z předchozího dne, a přetvořit je do úplně jiného a plnohodnotného pokrmu.
Na špízovou jehlu se dá napíchnout téměř cokoliv, co máte rádi. A Radek Hrdina s kuchaři z restaurace Zas a znova je připravuje jak jinak než na grilu.
Festival světové kuchyně s názvem Extrem food festival 2022 si užili v sobotu lidé v industriálním ostravském Trojhalí. Ochutnávat mohli u 30 stánků, které nabízely i dost netradiční pokrmy. Největší zájem byl...
Co by to bylo za stavitele kamenných kuchyní, grilů, pecí a udíren, kdyby svou práci neprověřil v praxi. Kameník Tomáš Hrdina je vášnivým amatérským kuchařem a jeho recepty zrozené v živém ohni hrají chutěmi i barvami.
Zelený čtvrtek nedostal svůj název nadarmo. V tento den se dle tradic jedly zelené polévky. Vyzkoušejte jarní špenátovou polévku, ke které se báječně hodí stylové Veltlínské zelené nebo Sylvánské zelené.