Krevety, tuňák, svíčková, to není nic pro mě… Nemůžu si je dovolit. Naučte se s námi kupovat dekagramy místo kilogramů a vykouzlit zázraky, které nezruinují vaši peněženku.
Složité a časově náročné recepty z drahých surovin se začínají zajídat. S nápadem vrátit přístup k jídlu zpátky na zem přišel vlivný foodbloger Martin Kuciel, známý pod přezdívkou Cuketka. Uvařit se dá podle něj za dvacet...
V Česku se každý rok vyhodí více než 730 tun jídla, které se zkazí nebo nepoužije. Lidé často zapomínají, co mají v ledničkách, nebo nakupují tolik jídla, že ho nestačí sníst. „Kolikrát ani neví, že určitá část...
Baví Vás žít zdravě pak by ve Vašem Androidu neměla chybět aplikace Fit recepty, která Vám ulehčí každodenní přípravu jídla. V rámci aplikace naleznete recepty roztříděné do jednotlivých kategorií Snídaně,...
Díky chytrému výběru správných ingrediencí a bylinek získá jídlo benefit v podobě posilovny těla i duše. Inspirujte se recepty a radami Ivany Tischlerové.
Brambory mnozí z nás považují za přílohu. Lze z nich ale připravit i širokou škálu samostatných pokrmů. Jako jedna z mála surovin se dají totiž péct, vařit, smažit, zapékat i nadívat. Inspirujte se recepty našich babiček.
Ministerstvo práce a sociálních věcí připravilo Úspornou kuchařku, která by měla údajně pomoci nemajetným lidem uvařit z dostupných surovin kvalitní jídla. Podle expertů je však výsledné dílo podpořené z evropských peněz...
Podzim v kuchyni přeje houbám, to je bez debat. Pojďme si je ještě užít spolu s recepty Tomáše Lisky (50) z Mostu, který se zapojil i do populární kuchařské soutěže MasterChef Česko.
Stát nařídil víc kontrol u obchodníků s potravinami. Chce, aby se do cen jídla promítly levnější energie i paliva. Šéf COOP Pavel Březina také upozornil, že v jejich prodejnách z marže u jídla dotují prodej cigaret.
Chcete se najíst rychle a zdravě? Přinášíme ukázku z nové knihy oblíbeného Břicháče Toma. Kuchařka Nejjednodušší recepty pro každý den láká na jídla ze surovin, které vždy najdete doma. U většiny receptů trvá příprava...
Zlepšení podnikatelské nálady v české ekonomice je v čase drahých surovin a energií, nedostatku importovaných komponent a probíhající války na Ukrajině nepochybně pozitivní zprávou. Nárůst důvěry v dubnu jde na vrub průmyslu a...
Pomohl už několika českým restauracím, mnoho mladých, ale i zkušených kuchařů naučil nové recepty. Své rodině ale šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (58) vyvařuje jen tři jídla pořád dokola.
Velikonoční svátky se nesou v duchu hodování. Ať už se proto pustíte do přípravy jakéhokoliv pokrmu, nezapomínejte, že kromě samotného receptu je neméně důležitý i výběr surovin. Dbejte proto na kvalitu, a pokud budete mít...
Proměňte mezi svátky svůj domov ve vyhlášený kosmetický salon. Vyberte si z našich receptů ten, který bude vyhovovat vaší pleti, a vychutnejte si chvilku pro sebe.
Léto je časem lehkých a svěžích jídel, která si můžete užít doma, na pikniku nebo na cestách. Připravili jsme pro vás výběr jednoduchých a chutných receptů, které využívají sezonní suroviny a přinášejí do vaší...
Teprve přemýšlíte, co letos na Velikonoce přichystat ke kávě nebo jako drobný dárek koledníkům? Vyzkoušejte léty prověřené tradiční recepty plné těch nejlepších surovin. Nešetřete ani oříšky.
Oblíbená technika přípravy teplých pokrmů umožňuje vybrat si mezi tisíci báječných jídel snad ze všech surovin, na které si vzpomenete. Čtyři mistrovské kousky pro vás zapekl šéfkuchař tišnovské restaurace Na Humpolce Oskar...